LÁZEŇSKÝ MINIPOHÁREK 15.10.2016

07.10.2016 22:51

Lázeňský Minipohárek 

 

Za podpory města Mariánské Lázně,Správy Městských Sportovišť, Karlovarského kraje a Živeho kraje se uskutečnil na mariánskolázeňském zimním stadionu 1.ročník mezioddílového závodu „Lázeňský Minipohárek“, Přijelo 35 zavodnic v různých soutěžních kategoriích. Navštívily nas krasobruslařky z Domažlic, Loun, Prahy, Plzně, Roudnice nad Labem a Chebu. 

„Děti si své závodní jízdy – od 10:00 až do 14 hodin - velmi užily a díky všem našim partnerům dostaly pak nadherné věcné ceny. Díky rozhodčím a všem pořadatelům zavodů probíhal tento Lázeňský Minipohárek velmi plynule a klidně. Jsem tomu velice rada za vsechny kluby, ktere nas poctily svou navstevou a techto závodu se účastnily. Velké a srdečné díky patří též všem kteří se jakkoli na techto závodech podíleli. Jsem hrdá na umístění našich zavodnic, jsou velmi šikovné. Krasobruslení není jen školou piruet a skoků, ale i školou života“ říká skromná, ale dominantní „duše v pozadí“ Kamča Chmelařová, obětavá vedoucí oddílu „Kraso" Mariánské Lázně.

Zavodilo se v kategoriích: Přípravka Mini (naše závodnice Nellinka Kulurisova, Martinka Rumlenova, Sašenka Ljubimceva, Sofinka Chmelařová), Přípravka I., Přípravka „Bez omezení věku“ (Maruška Černá, Adélka Jirotková), Cvrček C1, Benjamin B1 (Sara Chmelařová, Viktorka Švehlová) a Kadet A1 (Anička Vaňková). 

Ve všech kategoriích čekaly na snaživé krasobruslařky medaile a krasne věcné ceny, na první tři umístěné ještě poháry. Velká radost dětí byla zaslouženým pohlazením pro obětavé pořadatele. vsk

Pro více fotografií na našem FACEBOOKU, najdete v levé liště - odkazy -.